1-1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg

Corturi cu acoperis tip pagoda

Descriere:

Corturile cu acoperis tip pagoda sunt utilizate preponderent in industria organizarii de evenimente. Ocazional, acestea pot avea si alte utilizari, cum ar fi:

– spatii amenajate pentru locuri de fumat

– puncte de intalnire a personalului in cazul situatiilor de urgenta

– spatii temporare amenajate pentru comertul stradal

– spatiu de expunere in cadrul unui targ sau a unei expozitii

– inclusiv spatii amenajate in vederea depozitarii de marfuri generale

Structura metalica este confectionata din profile speciale confectionate din aliaj aluminiu, cu caneluri.Cortul poate fi instalat pe orice tip de strat suport nivelat si compactat: pamant, gazon, asfalt sau beton. Fixarea la sol se efectueaza cu tarusi metalici pentru utilizare de scurta durata sau cu ancore mecanice pentru utilizari pe termen lung.

Dimensiunile standard al corturilor tip pagoda sunt: 3m x 3m, 4m x 4m, 5m x 5m si 6m x 6m. Inaltimea la streasina a pagodelor se va incadra in intervalul 2.25-3m.

Invelitoarea pagodelor se va executa din prelata impermeabila, ignifugata (clasa de ignifugare B-s2-d0), material premium, cu aplicatii recomandate de producator pentru corturile industriale sau de evenimente. Prelata este agrementata tehnic in Romania, documentatia aferenta fiind pusa la dispozitia Clientilor in momentul efectuarii achizitiei.

In functie de cerintele specifice ale clientilor, sunt disponibile urmatoarele dotari optionale:

– ferestre din material transparent sau prelate laterale complet transparente;

– pereti din tabla cutata sau panouri sandwich;

– usi pietonale, usi acces personal cu bara anti-panica , usi termopan;

– podea, iluminat general, sistem de incalzire/racire;

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre CCSM.ro     Detalii