1-scaled.jpg
20024081_100831747240480_5808305680230275552_o-1.jpg
DSC_0759-Militär-scaled.jpg
image_56209.jpg

CUMPARA un Cort / Hala tip cort

Solutia rapida, de durata si mai economica decat o constructie clasica

Mizam pe calitatea superioara a produselor si serviciilor noastre deoarece credem cu tarie ca ele sunt cele mai bune carti de vizita care ne pot recomanda viitorilor parteneri de afaceri.

In prezent, compania CCSM Corturi Industriale poate furniza clientilor sai, una dintre cele mai variate selectii de structuri temporare pentru toate sectoarele de piata.

Compania noastra este dedicata sa ofere produse de prima clasa, cu servicii la acelasi nivel. De la desing si proiectare, productie si livrare, pentru orice tip de structura temporara echipa noastra va sta alaturi in orice moment.

Doresti sa cumperi un cort / hala tip cort?

Proiectate in functie de nevoile tale

Datorita varietatii si versatilitatii materialelor cu care lucram, putem crea corturi personalizate dimensional, cu multiple dotari optionale, pentru toate sectoarele de activitate: industrie, depozitare, productie, sport, mediu, aviatie, evenimente, agricultura si zootehnie etc.

CCSM Corturi Industriale poate oferi solutii la cheie, pornind de la faza initiala de proiectare, pana la faza de livrare si montaj.

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre CCSM.ro     Detalii