DESPRE NOI

CCSM CORTURI INDUSTRIALE este cel mai mare furnizor de structuri metalice usoare, tip corturi, din Romania. In cei 17 ani de activitate, pe piata romaneasca si europeana, am livrat si instalat peste 1.000.000mp, in diverse variante dimensionale.

In prezent, va putem oferi una dintre cele mai variate selectii de structuri temporare, pentru toate sectoarele de piata. 

Profesionalismul, creativitatea, comunicarea transparenta cu clientii, implementarea celor mai noi tehnologii in domeniu si pasiunea pentru lucrul bine facut, reprezinta motorul activitatii noastre.

Suntem focusati sa oferim produse de prima clasa, cu servicii la acelasi nivel. De la desing si proiectare, productie si livrare, pentru orice tip de structura temporara, echipa noastra va sta alaturi in orice moment.

Experienta

Am implementat proiecte de succes pentru companii de top din Romania si Europa, in cele mai variate domenii.

Servicii complete

In produsul final inglobam consultanta in alegerea celei mai bune solutii tehnice, serviciile de proiectare, executia, transportul si montajul.

Rapiditate in livrare

Detinem o capacitate lunara de productie de peste 5000mp livrati la cheie.

Mobilitate

Produsele noastre pot fi mutate in diverse locatii fara pierderi materiale.

Acoperire

Livram si instalam corturi in toata tara precum si in Europa.

Finantare

Posibilitate de plata in rate.

De ce noi?

CALITATE – Un management al calitatii bine pus la punct, materie prima de calitate superioara si procese tehnologice atent verificate, sunt doar cateva dintre motivele pentru care CCSM Corturi Industriale poate sa ofere garantii pentru toate produsele sale.

FLEXIBILITATE – O echipa deschisa catre proiecte pe care unii le-ar numii “imposibile”, cu o gama de produse atat de variate incat orice proiect devine realitate.

VALORIFICARE – Investitia facuta in produsele noastre ramane la tine. Produsele noastre isi pastreaza valoarea, asfel incat, in cazul in care proiectul pentru care ai facut achizitia se termina, structura achiztionata poate fi revanduta pe piata second hand cu sprijinul echipei CCSM Corturi Industriale.

PROMPTITUDINE –  Echipa noastra va sta la dispozitie oricand pentru a va ajuta sa va conturati proiectele de succes.

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre CCSM.ro     Detalii