Corturi SHOWROOM

Deschidere/latime: intre 5,00m-30,00m

Inaltimea la streasina: intre 3,00m – 4,50 m

Lungime: nelimitat, multiplu de 5,00m

Descriere:

Structurile pentru showroom sunt gandite ca spatii de desfacere pentru public, cu deschideri intre 5,00 si 30,00 m si inaltimi la streasina intre 3,00 si 4,50 m, modulare nelimitat pe lungime din 5,00 in 5,00 m.

In functie de proiect, in interiorul cortului se pot crea spatii delimitate prin pereti din panouri sandwich / pereti transparenti pentru zona de vanzare si depozitare, astfel incat activitatea comerciala sa se poata desfasura cursiv.

Detalii tehnice:

Clientii nostri au ales:

  • Corturi pentru prezentare materiale de constructii
  • Corturi showroom auto
  • Corturi prezentare produse agricole
  • Corturi prezentare utilaje
  • Corturi prezentare mobilier
  • Si altele

Structura : Structura metalica din aluminiu extrudat, profil in 4 caneluri, cu conectori si talpi din otel zincat, ransforsat cu contravantuiri pe plafoane si laterale.

Invelitore: Plafoane din PVC opac sau translucid, cu finish antifungic ignifugat conform standardelor internationale DIN 4102 B1, B-s2, d0, impermeabil si rezistent UV, cu posibilitatea dublarii plafonului pentru captarea condensului (strat anticondens). Peretii laterali pot fi pereti din PVC, din panouri sandwich termoizolante de diverse grosimi, panouri ABS, panouri de geam sau o combinatie intre acestea.

Dotari optionale:

Se pot accesoriza cu o gama variata de accesorii precum usi pietonale, usi sectionale, sistem de iluminat, sisteme HV/AC, sistem de podea heavy duty, usi glisante automate, delimitare zona intrare/zona iesire clienti, amenajare spatiu depozitare si altele.

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre CCSM.ro     Detalii