CCSM Corturi Industriale la Târgul INDAGRA 2022. Deja o tradiție pentru noi

Participarea CCSM Corturi Industriale la Târgul anual INDAGRA este o tradiție importantă pentru  compania noastră, care a luat naștere din dorința de a fi în contact direct cu clienții din domeniul agricol și de a le prezenta soluții eficiente, economice și de durată în materie de spațiu, precum sunt halele tip cort și corturile agricole.

În fiecare an INDAGRA ne oferă bucuria de a fi mai aproape de domeniul agricol din România și de a sprijini acest sector. Soluțiile noastre logistice aplicate în agricultură, reprezintă proiecte de succes care au contribuit la creșterea și extinderea afacerilor din domeniul agricol dar și a micilor fermieri sau agricultori.

De ce să participi la INDAGRA?

Târgul Anual INDAGRA este unul dintre cele mai importante evenimente din industria agricolă din România. Acesta se desfășoară anual la Romexpo din București și adună împreună furnizori, producători și fermieri din toată țara. La INDAGRA, participanții au oportunitatea de a prezenta produsele lor, de a întâlni clienți potențiali și de a schimba idei cu alți experți din domeniu.

Târgul este organizat pe sectoare tematice, cum ar fi tehnologii agricole, produse alimentare, produse pentru animale, etc. Vizitatorii pot descoperi cele mai noi inovații și tendințe din industrie și pot afla mai multe despre produsele și serviciile disponibile. De asemenea, sunt organizate sesiuni de instruire și dezbateri cu teme relevante pentru sectorul agricol.

INDAGRA este un eveniment important pentru toți cei implicați în industria agricolă, oferind oportunități de afaceri și de networking, precum și o platformă pentru a fi la curent cu cele mai recente tehnologii și tendințe din domeniu.

Ce putem să vă oferim?

CCSM Corturi Industriale este o companie cu o experiență îndelungată în oferirea de soluții inovative pentru nevoile clienților în materie de spațiu. Din 2006, CCSM Corturi Industriale a devenit un lider în producția de corturi industriale, oferind soluții adaptabile pentru diferite domenii de activitate, cum ar fi hale tip cort pentru depozitare, hale tip cort pentru producție, corturi pentru agricultură, corturi depozitare sau corturi pentru evenimente. Vezi aici mai multe despre produsele noastre.

Produsele CCSM Corturi Industriale sunt hale tip cort cu o calitate superioară, care se pot adapta oricărui domeniu de activitate și care îmbină tehnologia avansată cu design-ul modern. Pe site-ul nostru www.ccsm.ro, puteți găsi mai multe informații despre produsele CCSM Corturi Industriale și modul în care acestea pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor afacerii tale.

Indiferent dacă aveți nevoie de un spațiu pentru depozitare, producție, adăpost pentru animale sau pentru un eveniment, CCSM Corturi Industriale are soluția potrivită. Cu produse de cea mai înaltă calitate, cu durabilitate de până la zeci de ani de utilizare, CCSM Corturi Industriale poate oferi soluții inovative pentru crearea de spații flexibile și eficiente.

Experiența noastră la INDAGRA 2022

Participarea CCSM Corturi Industriale la Târgul Anual INDAGRA este un eveniment important pentru compania noastră. Scopul nostru este de a prezenta ultimele produse și tehnologii în materie de corturi industriale, corturi agricole și corturi petru depozitare, tuturor vizitatorilor și partenerilor din domeniul agricol și nu numai, interesați de de soluții eficiente și economice în materie de spațiu.

Echipa noastră este la INDAGRA pentru a oferi toate detaliile despre produsele companiei moastre, pentru a prezenta ultimele tehnologii și pentru a răspunde tuturor întrebărilor din domeniul nostru. Pe lângă prezența specialiștilor noștri cei ce ajung la standul CCSM pot consulta materiale foto, video, cataloage de produse și alte prezemtări și de asemenea, pot vedea în realitate cum arată structurile tip cort de mai multe dimensiuni, corturile CCSM fiind montate chiar acolo.

INDAGRA pentru noi este o oportunitate de a fi mai aproape de clienți și de potețialii clienți dar și de a schimba idei și informații cu alți furnizori din industrie și de a fi la curent cu cele mai recente tendințe și inovații din domeniul agricol.

În concluzie, participarea CCSM Corturi Industriale la Târgul Anual INDAGRA este un pas important în consolidarea poziției companiei noastre ca lider în producția de hale tip cort și în oferirea de soluții eficiente și profitabile pentru nevoile clienților în materie de spațiu.

Distribuie:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest
CCSM Corturi Industriale

Vezi si alte articole

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre CCSM.ro     Detalii