Corturi pentru festival la UNTOLD 2022. CCSM Corturi Industriale furnizor oficial UNTOLD, încă de la prima ediție din 2015

Corturi pentru festival la UNTOLD

Corturi pentru Festival la UNTOLD 

Corturile pentru festival reprezintă soluții ideale atunci când vine vorba despre organizarea și amenajarea unui eveniment în aer liber, precum Festivalul UNTOLD. CCSM Corturi Evenimente se evidențiază prin oferta sa diversificată și adaptabilă, care satisface orice nevoie a organizatorilor. În plus, aceste corturi sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni, astfel încât să poată fi utilizate în orice situație.

Magia UNTOLD 

Festivalul UNTOLD este unul dintre cele mai mari și spectaculoase evenimente muzicale din Europa de Est, care are loc anual în Cluj-Napoca, România. Acest festival, ce a debutat în 2015, reușește să adune, în fiecare an, zeci de mii de participanți din întreaga lume, oferindu-le o experiență unică și memorabilă, plină de culoare și energie.

UNTOLD celebrează diversitatea muzicală și îmbină genurile, incluzând în programul său artiști internaționali consacrați din domeniul muzicii electronice, pop, hip-hop, rock și multe altele. Pe parcursul celor patru zile de festival, fanii pot să se bucure de prestațiile a peste 150 de artiști, distribuiți pe mai multe scene amplasate în inima orașului și în Parcul Central Simion Bărnuțiu.

Festivalul UNTOLD nu se rezumă doar la muzică, ci include și o serie de activități culturale, artistice și recreative. Acestea variază de la instalații de artă, ateliere interactive, zone de relaxare, până la spații de socializare și food trucks cu oferte culinare diverse, pentru toate gusturile.

O varietate de Corturi pentru Festival la UNTOLD 2022

CCSM Corturi Industriale Festival UNTOLD

CCSM Corturi Industriale este furnizorul oficial de corturi pentru festival în cadrul Festivalului UNTOLD, evenimentul muzical de referință care a transformat orașul Cluj-Napoca într-un punct de întâlnire pentru iubitorii de muzică din întreaga lume. Încă de la prima ediție din 2015, CCSM Corturi Industriale s-a implicat activ, oferind soluții adaptate nevoilor specifice ale evenimentului.

Ne mândrim cu o colaborare excelentă și de lungă durată, care ne-a adus, din nou, alături de organizatorii festivalului UNTOLD. În calitate de furnizor oficial de corturi pentru festival, ne asigurăm că toate nevoile de spațiu sunt acoperite, de la zona de intrare și check-in, până la zonele de depozitare, relaxare, evenimente, triaj, bilete și abonamente.

Compania CCSM Corturi Industriale este dedicată să aducă în cadrul acestui mare eveniment, o diversitate de corturi pentru festival care să satisfacă în totalitate cerințele și așteptările organizatorilor și participanților. Cu o experiență vastă în domeniu și o echipă de profesioniști, suntem pregătiți să facem față provocărilor, adaptându-ne la dimensiunea și specificul fiecărui spațiu în parte.

Pentru ediția din 2022, am pregătit o gamă variată de corturi pentru festival, de la cele destinate zonei de check-in, care asigură un flux rapid și eficient al participanților, la corturi special concepute pentru a găzdui evenimente și nevoie conexe. De asemenea, am avut în vedere importanța zonelor de triaj și a celor de depozitare și relaxare a voluntarilor, punând la dispoziție corturi rezistente și adaptate nevoilor specifice.

Ne bucurăm să fim parte din experiența UNTOLD și să contribuim la crearea unui eveniment de neuitat pentru toți cei prezenți.

CCSM Corturi Industriale Festival UNTOLD

5 dintre avantajele corturilor pentru festival includ:

 1. Flexibilitate: Corturile pentru festival pot fi realizate în orice dimensiune, ceea ce permite o adaptare perfectă la nevoile și cerințele evenimentului.
 2. Rezistență: Corturile sunt confecționate din materiale durabile și rezistente la intemperii, asigurând protecție împotriva ploii, vântului sau soarelui puternic.
 3. Montare rapidă și demontare: Corturile pentru festival pot fi montate și demontate cu ușurință, ceea ce facilitează organizarea și logistica evenimentului.
 4. Estetică: Designul corturilor pentru festival poate fi personalizat în funcție de tema sau stilul evenimentului, creând un aspect atrăgător și armonios.
 5. Spațiu optimizat: Corturile permit organizatorilor să maximizeze spațiul disponibil și să creeze zone separate pentru diferite activități și scopuri, cum ar fi scene, zone VIP, mese, băuturi și multe altele.

CCSM Corturi Evenimente oferă o gamă largă de tipuri de corturi pentru festival, care se pot adapta la diverse nevoi și cerințe.

Printre tipurile de corturi pentru festival se numără:

 1. Corturi pentru scene: Aceste corturi sunt concepute pentru a adăposti și proteja echipamentele tehnice și muzicienii pe parcursul evenimentului.
 2. Corturi VIP: Acestea sunt corturi elegante și confortabile, destinate oaspeților speciali sau zonelor rezervate.
 3. Corturi pentru catering și băuturi: Aceste corturi asigură un spațiu acoperit și organizat pentru servirea mânc ării și băuturilor, protejând alimentele și băuturile de condițiile meteo.
 4. Corturi pentru zona de check-in și bilete: Aceste corturi facilitează organizarea și gestionarea fluxului de participanți, asigurând un proces eficient și rapid.
 5. Corturi pentru ateliere și conferințe: Corturi special concepute pentru a găzdui evenimente conexe, cum ar fi ateliere, discuții și prezentări în cadrul festivalului.
 6. Corturi pentru zona de relaxare: Aceste corturi pentru festival sunt nelipsite, servind drept spațiu de relaxare atât pentru organizatori și voluntari cât și pentru participanți.
 7. Corturi pentru depozitare: Corturi de care este nevoie pentru a asigura depozitarea produselor, echipamentelor, bunurilor personale etc.

Cu o experiență vastă în domeniu, CCSM Corturi Industriale este pregătită să ofere soluții personalizate pentru orice nevoie a organizatorilor de festivaluri.

Ai nevoie de produsle noastre? Cere o ofertă personalizată pentru nevoile tale chiar AICI.

CCSM Corturi Industriale Festival UNTOLD

Distribuie:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest
CCSM Corturi Industriale

Vezi si alte articole

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre CCSM.ro     Detalii