CCSM Corturi Industriale – 17 Ani de Excelență în Domeniul Corturilor

CCSM Corturi Industriale-17 ani de Excelenta in Domeniul Corturilor

Acum 17 ani, în luna mai, își începea activitatea CCSM Corturi Industriale, o companie care avea să devină lider pe piața structurilor tip cort din România. A fost începutul unei călătorii pline de provocări, dar și de reușite, care a transformat CCSM Corturi Industriale într-un nume de referință în industrie.

În tot acest timp, compania noastră cu capital integral românesc a dus la bun sfârșit sute de proiecte de succes, creând soluții eficiente și durabile pentru nevoile clienților săi. Fiecare proiect a fost o piatră de temelie în construcția reputației CCSM Corturi Industriale, consolidând încrederea clienților și partenerilor în această companie.

Am conceput spații practice și durabile, destinate atât afacerilor mici și persoanelor fizice, cât și celor mai mari companii din România și Uniunea Europeană. Am implementat numeroase corturi industriale, corturi pentru evenimente și hale de tip cort într-o varietate de domenii, incluzând depozitare, industrie și producție, agricultură, sport, logistică și transport, precum și evenimente de diverse dimensiuni, etc.

Celebrăm 17 ani de existență și dorim să mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi în această aventură. În primul rând, suntem recunoscători clienților CCSM Corturi Industriale, care au ales să ne ofere încrederea lor și să ne permită să le fim alături în dezvoltarea afacerilor lor. Mulțumim partenerilor noștri pentru cooperarea strânsă și pentru că au contribuit la succesul nostru comun.

De asemenea, aducem sincere mulțumiri colegilor noștri, care, prin munca și dedicarea lor, au transformat CCSM Corturi Industriale într-o companie de succes. Suntem mândri să fim parte a unei echipe atât de talentate și unite, care depășește orice obstacol și își depășește continuu propriile limite.

În sfârșit, mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi în toți acești ani, fie că au fost clienți, parteneri, angajați, prieteni sau susținători. Fără voi, CCSM Corturi Industriale nu ar fi ajuns astăzi unde este.

Sărbătorim 17 ani de inovație, reușită și liderat în piața structurilor tip cort din România. Împreună, ne propunem să continuăm să creștem și să dezvoltăm soluții de calitate, îndeplinind viziunea noastră pentru viitor.

La mulți ani, CCSM Corturi Industriale!


Urmărește-ne și în social media, aici: Facebook, Instagram, LinkedIn

Află mai multe despre produsele noastre, AICI.

 

 

Distribuie:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest
CCSM Corturi Industriale

Vezi si alte articole

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre CCSM.ro     Detalii